Quarterly Newsletter

  

REGULAR MEETINGS (may change due to holidays or special services):

Sundays:    Meditation Service        10:00am – 10:50am
            (1st Sunday, begins at 9:00am - additional hour of meditation)

            Reading Service           11:00am – 12:00pm

Thursdays:  Inspirational Service     7:30pm – 8:30pm

Fridays:    Announced in advance

Saturdays:  Long Meditation           3:00pm – 7:00pm, 2nd Saturday
                                      8:00am – 12:00pm, 3rd Saturday

 

Special Services/Events or Changes to Regular Schedule

Sep


Thursday

9/26

Lahiri Mahasaya Mahasamadhi Service.  Please bring a flower and a donation may be offered in an envelope. Commemoration service starts at 7:30pm.


06:30pm – 08:30pm

Sunday

9/29

Lahiri Mahasaya Birthday Service.  Please bring a flower and a donation may be offered in an envelope. Extra hour meditation: 9am-10am. Commemoration service starts at 11:00am.

09:00am – 10:50am

11:00am – 12:00pm


 

 

 

 

               

Oct

Sunday

10/6

1st Sunday, 1-hr of additional meditation, 9am - 10am

09:00am – 10:50am

11:00am – 12:00pm

Saturday

10/12

2nd Saturday 4-hours long meditation

03:00pm – 07:00pm

Sunday

10/13

Sunday School for children

11:00am – 12:00pm

Lunch Social

12:10pm – 01:15pm

Saturday

10/19

3rd Saturday 4-hours long meditation

08:00am – 12:00pm

Sunday

10/27

Sunday School for children

11:00am – 12:00pm

Lunch Social

12:10pm – 01:15pm

 

 

 

 

Nov                 

Sunday

11/3

1st Sunday, 1-hr of additional meditation, 9am - 10am

09:00am – 10:50am

11:00am – 12:00pm

Saturday

11/9

2nd Saturday 4-hours long meditation

03:00pm – 07:00pm

Sunday

11/10

Sunday School for children

11:00am – 12:00pm

Lunch Social

12:10pm – 01:15pm

Saturday

11/16

3rd Saturday 4-hours long meditation

08:00am – 12:00pm

Sunday

11/24

Sunday School for children

11:00am – 12:00pm

Lunch Social

12:10pm – 01:15pm

Thursday

11/28

CANCELLED – Thursday Evening Service

 

 

 

 

 

Dec

Sunday

12/1

1st Sunday, 1-hr of additional meditation, 9am - 10am

09:00am – 10:50am

11:00am – 12:00pm

Saturday

12/7

Pre-Christmas Long Meditation

10:00am – 02:00pm

Sunday

12/8

Sunday School for children

11:00am – 12:00pm

Christmas Lunch Social

12:10pm – 01:15pm

Saturday

12/14

2nd Saturday 4-hours long meditation

03:00pm – 07:00pm

Sunday

12/15

All-day Christmas Meditation Service – 8 hours

Please bring a fruit and donation may be offered in an envelope. If you can only come for half the service, please attend the morning session: 10am - 2pm

10:00am – 02:00pm

02:15pm – 06:00pm

Saturday

12/21

3rd Saturday 4-hours long meditation

08:00am – 12:00pm

Sunday

12/22

Sunday School for children

11:00am – 12:00pm

Lunch social

12:10pm – 01:15pm

Tuesday

12/31

New Year’s Eve Meditation

11:00pm – 12:00am